Kontakt


Mitt mål är att försöka besvara mejl inom två dagar. I perioder med många förfrågningar, sånguppdrag och intensiva kulturledarstudier kan ett svar dröja längre

Kontakta mig gärna i första hand via

hansson.sang@yahoo.com

Det finns ytterligare en mejladress till mig

kontakt@erikahansson.se

Tyvärr är den senare mejladressen inte lika tillförlitlig.

Eventmarket.se
Nya stjärnskott på Eventmarket.se
vecka 40 2019


Hälsningar


Här följer några härliga hälsningar som jag har fått efter olika sånguppdrag:

”Hej Erika!

TACK!
Jag är så glad att du sjöng på vårt bröllop och dop. Du framförde sångerna helt underbart och förgyllde vigseln och dopet extra mycket. Det kändes som om sångerna var gjorda för oss. Vilken tur att jag hittade dig på nätet. När jag letade solister fastnade jag direkt för din röst och du var den förste vi tog kontakt med. Jag blev glad när du meddelade att du kunde komma och jag fick verkligen bevisat att du hade en fantastisk röst! Alla gästerna sa efteråt att de tyckte du var jättebra. Jag hoppas verkligen att du satsar på sången i framtiden för jag tror att du kommer ett gå långt! Jag kommer att rekommendera dig till alla andra som funderar på att boka en solist.

Tack än en gång!

Varma hälsningar från hela familjen Nilsson"

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

En hälsning efter en 50-årsfest

"Tack tack och åter tack Erika för ert körande, sjungande, spelande,och ljudsystemande!!!!
Alla tyckte det var så fint, så bra, så imponerande, och systern blev sååå glad, även svågern.
Alla som kom fram till mig efteråt vill be att få önska dig fortsatt framgång under åren som kommer. Om du någonsin behöver en referens på din webbsida (eller någon annanstans) skriver jag gärna några rader.
Det var redan en del som hade tankar på att använda sig av dina tjänster i framtiden, jag skickar dem din webbsida.

Tack igen!

Annika"

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

”Det har varit fullt upp sen vigseln men jag vill bara skicka er ett mail och tacka så oerhört mycket för det fantastiska framträdande som du, Erika, gjorde på vår vigsel! Jag är så oerhört glad att jag valde dig och pianisten var också oerhört bra och jag bara stornjöt när jag hörde er framföra de sånger som jag lyssnat på så mycket inför vigseln. Jag, som är perfektionist, kände att det kunde inte blivit bättre på något vis! Ska jag vara helt ärlig så tyckte jag faktiskt att sången var det roligaste under hela vigselakten (ja, ringbytet var ju givetvis också kul) jag kan fortfarande få en liten tår i ögat när jag tittar på videon och lyssnar på musiken. Så åter igen, tusen miljoners tack!!! … Jag håller tummarna för din musikkarriär och ser fram emot när du är världsstjärna för då kan jag säga att du minsann sjöng på mitt bröllop! :)

Stor kram

//Elisabeth

PS. Per hälsar också!”

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

"Hej Erika
Först och främst ett jättestort tack för den fantastiska sången i kyrkan! Vi kunde inte ha varit mer nöjda med den! Nu fick vi ju inte så mkt tid att talas vid varken före eller efter vigseln av förklarliga skäl men allt var verkligen perfekt ur vår synvinkel! :)
...Återigen ett stort tack för den fantastiska sången!
Jonas & Caroline"

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

”Hej Erika!
Ett stort tack för att du sjöng på vår pojkes dop den 1 sep. Du förgyllde dopet på alla sätt med din sång, hade svårt att hålla tillbaka tårarna så vackert det var.
Många av gästerna berömde dig och jag hänvisade dem till din hemsida. Om jag behöver sång hjälp i framtiden så är du ett självklart val.

Tack ännu en gång

Varma hälsningar Emma, Mikael och Noel."

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

"Hi Erika,

Thank you so much for singing at our wedding ceremony. All of our guest commented how much they enjoyed the songs. We especially liked your version of "Be My Baby". We had only wished that we were able to stay and listen to it rather than listening in the back room! ...

David & Sofia"

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

”Erika!
Vi vill bara framföra vårt varma tack för fantastisk sång igår! Tack för ditt engagemang och proffsiga bemötande. Vi önskar dig lycka till i framtiden!

Kramar,
Maria, Fredrik och Edward"

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

”Hej!

Ville bara passa på och tacka för att du och din gitarrist deltog på vår dag och gjorde den så speciell!!!
Vi fick ett otroligt bra intryck utav dig och din sång förhöjde verkligen denna dag. Vi, och våra gäster, är alla otroligt imponerade av dig och din sång och vi kommer absolut att rekommendera dig i framtiden.

Tack än en gång för att du kom och lycka till framöver!

Med vänliga hälsningar

Linda & Mathias"

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

”Hej Erika…

Tusen, tusen, tusen tack för en helt underbar sång på vårt dop. Denna dagen kommer ingen att glömma. Vilken röst du har, det var många som fick ta fram näsduken, även jag hade väldiga problem med att hålla tårarna borta, det var väldigt känslosamt. Alla sångerna sjöng du så fint precis så som jag hade förväntat mig det, fast ännu ännu bättre. Du kommer att gå långt det är jag helt övertygad om. Du fick mycke beröm från släkten + att vi lyssnade även på din Cd-skiva, jätte bra.

Inom en snar framtid kommer vi även att gifta oss… och då kommer jag inte att boka kyrkan först, utan jag kommer att kolla med dig först om du har möjlighet att sjunga på vårt bröllop därefter bokar vi kyrkan o datum. Det viktigaste är att du kan.

Än en gång tusen tack!!!!!

Din sång betydde jätte mycke för oss!

Sköt om dig!

Kram

Veronica o Björn”

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

”Hej!

Vill bara skicka ett tack till dig. Ett tack för att du gjorde vigseln med din sång till helt underbar. Det finns inte en enda gäst som inte har berömt dig och sagt hur vackert du sjöng.

Ha det så bra och lycka till i framtiden!

Varma hälsningar

Linda och Johan"